BALIKESİR / ALTIEYLÜL - Hatice Fahriye Eğinlioğlu İlkokulu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı,

Öğrencilerimizin hazırlamış olduğu gösteriler ile 100. Yılına yaraşır şekilde coşkuyla kutlandı.

Emeği geçen Öğretmen ve Öğrencilerimize Teşekkür Ederiz.

Şbt

Okulumuz etwinning projesi ile etwinning school olma yolunda ilerliyor okulumuzda yürütülen e-güvenlik uygulamaları ile Avrupa okul ağı olan "europen schoolnet"in değerlendirme kriterleri doğrultusunda kulumuz e-twining okulu olabilmek için gerekli şartlardan biri olan E-güvenlik etiketi yani E-safety Label almıştır Okulumuz 30 değerlendirmenin yer aldığı kriterleri başarıyla tamamlamıştır. Uluslararası geçerliliği olan bu etiket aynı zamanda okullara uluslararası platformda öncelik ve prestij katmaktadır.

Ülkemiz ve Avrupanın en güvenli ve en prestijli okulu olması yönünde fedakarca çalışan idareci, öğretmen, veli ve öğrencilerimizi kutluyor Başarılarının devamını diliyoruz.

Şbt

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yürütülen Erasmus+Okul Eğitimi Akreditasyon programına 2020 yılında kabul edilen okulumuz hareketlilik sürecini Çekya'nın Brno kentindeki ortaklarıyla tamamlamıştır.Hareketliliğe okulumuz Müdür Yrd. Tuba DENİZ BOZDEMİR katılarak oradaki deneyimlerini okulumuz personeli ve öğrencileriyle yaptığı sunumlarla paylaşmıştır.